PVC Destek Sacı & Destek Sacı

Galvaniz kaplı saclardan tüm PVC markalarının kapı, kanat, kasa imalatları sırasında kullanılan PVC’nin sağlamlığını ve ömrünü arttıran Destek Sacı Profilleridir.

  • Montaj & İşçilikten Tasarruf Sağlar
  • Özel Baskıyla Şekillendirilmiş
  • Mukavemeti Arttırılmış
  • Sağlam & Ekonomik
Şimdi İncele

PVC Destek Sacı Çeşitleri

Hem ihtiyaçlarınıza hem de bütçenize en uygun Pvc Destek Sacı modelleri...

U Pvc Profili

Üç kenarı bükülerek istenilen kalınlıkta ve boyutta üretimi yapılan her marka ve modele uyumlu Pvc Destek Sacı Profili.

C Pvc Profili​

Beş kenarı bükülerek c şeklini alan her marka ve modele uyumlu PVC Destek Sacı Profili.

G Pvc Profili​

PVC'lerin destek sacı boşluklarına uyumlu hale getirilerek istenilen kalınlık ve şekilde üretilen PVC Destek Sacı Profili.

J Pvc Profili​

PVC Kapı ve Pencerelerin imalat sırasında ihtiyaç duydukları ölçü ve şekle göre üretilen PVC Destek Sacı Profili.

Kutu Pvc Profili​

Tüm yüzeyleri bükülerek kutu şeklini alan dikişsiz ve istenilen ölçü, kalınlıkta imal edilen PVC Destek Sacı Profili.

Referanslar & Markalar

PVC Destek Sacı

Son teknoloji olan PVC Destek sacı PVC sistemi bulunan kapı ve pencerelere uyumlu olacak şekilde üretimi yapılmaktadır. PVC Destek sacı taşıyıcı profili oluşturan plastik profile sağlamlık ve dayanıklılık kazandırmak için üretilen bir sistemdir. Kullanılan bölgeye ses yalıtımı , sıcak ve soğuk hava şartlarında koruyucu profil oluşturmak için tasarlanmıştır. Yüksek hava şartlarında koruma sağlayan bu profiller aynı zamanda kullanılan alanın yıllara oranla daha uzun vadeli olması öngörülmüştür. Son olarak PVC Destek sacı bulunmayan pencere ve kapı sistemi üretimi bulunmamaktadır.

Destek Sacı Üreticileri

Türkiyenin destek sacı üreticilerinden olan firmamız yılllarca destek sacı alanında profesyonel ekip arkadaşlarıyla kaliteli ve sağlam ürün üretimi sonucu siz müşterilerimizden tam not almayı başarmıştır. Kaliteli üretimin yanı sıra aynı zamanda uygun fiyatlı üretimde sağlayarak hem kaliteli hem de bütçe dostu olmayı başarmıştır. Başarılarımızı siz müşterilerimize borç biliriz. Bize olan güveniniz sayesinde daha geniş kitleye hitap ederek Türkiyenin en iyi Destek Sacı Üreticisi olmayı başarmıştır. 

Pvc Destek Sacı Üreticisi

Pvc Destek Sacı Fiyatları

PVC Destek Sacları fiyatları boyutlarına göre farklılık göstermektedir. Aynı zamanda fiyatlandırma yapılırken sınıf farkıda fiyatlandırmada farklılık göstermektedir. Destek sacı fiyatları çeşitli nedenlere bağlı olarak değişmektedir. Pvc destek sacı fiyatlarını daha ayrıntılı alabilmek için alacağınız destek sacının birim ölçüleri ile birlikte kaç adet istediğini belirtirseniz daha ayrıntılı ve daha net fiyat bilgisine ulaşabilirsiniz. Hemen bizimle iletişime geçin…

0553 896 51 26
PDF Ürün Kataloğu

Ürün Gruplarımız

Sizi arayalım

    PVC Destek Sacları

    1997’den Günümüze

    Afra Profil kurulduğu günden bu yana dürüst ilkeli ve çağdaş ticaret anlayışı ile müşterilerine hizmet vermektedir. Alçıpan, Asma Tavan, Aydınlatma Grubu, Menfez, Strafor ve Poliüretan ürünlerinin toptan ve perakende satışını yapmaktadır.Afra Profil ürün çeşitliliği ve uygun fiyat politikasını ön plana çıkararak sektöründe büyük kabul gören yenilikçi ve çözüm sunan anlayışı sayesinde sektörde kendi çizgisini belirlemiş bir kuruluş olmuştur.

    Daha Fazlası

    PVC Destek Sacı İmalatı

    PVC Destek Sacı İmalatı binlerce metrekareye yerleşen tesisimizle proje ihtiyaçlarınıza özel ölçülerde üretim yapabiliyoruz. Bu sayede kullanabileceğiniz herhangi bir markayla destek saclarımız tam uyumlu şekilde çalışırken, projelerinizde kayıpları minimuma indirerek sağlamlıktan ödün vermeden yüksek kaliteli işler ortaya çıkarmanıza yardımcı oluyoruz. PVC Destek Sacı İmalatı esnasında özenle üretim sağlamaktayız.

    PVC Destek Sacı Hakkında En Çok Merak Edilenler

    Pvc Destek Sacı Makinesi

    • Pvc destek sacının ayarları makinenin  giriş kafasından yapılmaktadır. 
    • Sağ sol simitleri ile kalıp ortalanır.
    • Ortalanan kalıptan sonra portatif kumanda paneliyle hız ayarı , sağ-sol düğmesi ve acil butonu bulunmaktadır.
    • Buton ayarlandıktan sonra çalışma işlemi başlatılmaktadır.
    • Sacımız çıkış noktasına geldiği zaman tüp kafası dediğimiz ayar kafasından ayarlamaları yapılır.
    • Aşağı , yukarı kambur ayarları yapılır.
    • Açıp , kapama ayarları aşağı kambur denilen bölgenin aşağı kısmında bulunmaktadır.
    • Sağa veya sola kaçmaması için destek sacını kontrol altında tutuyoruz kaçması dahilinde sağ sol kolundan ayarlamalar yapılabilir.
    • Sacın paralel olması için sac kalıp ayarlamalarından sayısal ölçümlerini veriyoruz.
    • Doru paralellik verilen sac makineden istediğiniz kalıpta çıkar.

    PVC destek sacları pencerelere dış kuvvetlerden , yalıtımdan , tozdan korunması ve pencerenin yapısını dik tutması için geliştirilen yöntemlerden biridir. Peki pencerenin içinde destek sacının olup olmadığını nasıl anlayacağız? 

    Pencerede destek sacının olup olmadığını pencere takım sırasında veya pencere takılmadan kontrol edilmesi daha sağlıklı sonuçlar verecektir. Velev ki pencere takılma esnasında fark etmediniz. Hali hazırda bulunan pencerelerin içinde destek sacı olup olmadığını mıknatıs aracılığıyla basit bir şekilde öğrenebilirsiniz. Elinizde bulunan yada tedarik edeceğiniz mıknatısı pencerenin cam olmayan kısmına yanaştırın eğer mıknatıs pencereye yapışırsa , pencerenin içinde destek sacı mevcut demektir. Aksi takdirde pencerenin içerisinde destek sacı yoktur.

    Destek sacları pencelerin dış kuvvetlerden gelen toz , rüzgar , mevsim şartlarına göre değişiklik gösteren bir çok etmeni engelleyen sisteme sahip pencerelerin iç kısmına yerleştirilen aparattan oluşmaktadır. Destek sacları yaz aylarında sıcak olan havayı engelleyerek mekanın serin kalmasını sağlarken aynı zamanda kış aylarında dışarıdan gelen soğuk savanın mekanda içeri girmesini engeller.