Alçıpan Duvar Profilleri

Günlük hayatta karşımıza çıkan alçıpan duvar profilleri yaşamımızda birçok alanda kullanılmaktadır. Alçıpan profillerin işlevi oldukça fazladır. Alçıpan duvar profilleri uzun yıllar kullanılabilir. Malzemesi ve yapısı itibariyle oldukça dayanıklı olan alçıpan profiller fiyat bakımından da oldukça uygun ve performans ürünüdür. Alçıpan duvar profilleri sağladığı işlevselliği kadar görselliğide oldukça ön plandadır. Elektrik ve tesisatta görünmesini istemediğiniz kötü görüntüyü kapatmaya olanak sağlar ve böylelikle dekoratif bir görünüm elde edilebilir. Alçıpan duvar profilleri istenilen renge boyanabilir. Böylelikle mekanlarınızda yeni bir görünüm elde edersiniz.

Alçıpan Duvar Profilleri 

Günlük hayatta inşaat sektöründe , yapılarda ve daha birçok alanda karşımıza çıkan alçıpan duvar profilleri oldukça işlevseldir. Alçıpan duvar profillerinin avantajı oldukça fazladır. Alçıpan profiller esnek bir yapıya sahip oldukları için diğer profillere oranla daha sağlamdır. Günümüzde artık yeni yapılar deprem güvenliğine uygun olarak alçıpan profiller ile üretilmektedir. Çünkü bir deprem anında vs. alçıpan duvar profilleri oldukça dayanıklı ve sağlamdır. Alçıpan duvar profil ölçüleri özel olarak kullanılacak alana göre uzunluk ve kalınlarda üretilmektedir. Alçıpan duvar profiller , hızlı montaj ve fiyat performans ürünleridir. Bakteri , nem , küf üretmez.  Kolay işçiliği sayesinde zamandan tasarruf sağlar.

Alçıpan Duvar Profil Ölçüleri

Birçok alanda tercih ettiğimiz alçıpan profiller kullanım kolaylığı sağğlar. Alçıpan duvar profil ölçüleri değişkenlik gösterse de , standart ölçüleri yaklaşık 3 metrekaredir. Standart kalınlık ölçüsü ise 12.5 mm’dir. Bu ölçüler sıklıkla kullanılan ölçüler olsa da özel olarak istenilen kalınlık ve ölçülerde de üretilmektedir. 

Alçıpan Duvar Profil Fiyatları

Alçıpan duvar profilleri ısı , ses , yangın ve depreme karşı oldukça dayanıklı oldukları için tercih edilmektedir. Alçıpan duvar profiller uygulandığı alanlarda dört mevsim konfor sağlamaktadır. Soğuk havada soğuğa karşı konfor , sıcak havalarda ise sıcağa karşı konfor sağlayarak mevsimsel konfor elde etmemizi sağlar. Çeşitli ölçü ebatlarda üretilmekte olan alçıpan profillerin fiyatları merak edilen sorulardan birisidir. Fiyatlar belirlenirken bazı etmenler ön plandadır. İşçilik , ölçü , kalınlık , kullanılan malzeme kalitesi ve daha bir çok etmen fiyatları belirlemektedir. Bu yüzden sizde en uygun bütçe dostu fiyat garantisi almak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilir ve ekonomik fiyatlar alabilrisiniz.

WhatsApp Destek
💬 Yardım ister misiniz?
Merhaba, 👋
Yardımcı olmamızı ister misiniz?