Alçıpan Profil Ebatları

Alçıpan mimari yapılarda estetik ve hoş durması açısından yardımı dokunan, iki karton arasında alçı bulunan, yaşam alanlarında kullanılan bir inşaat malzemesidir. Yangına dayanıklı, ses yalıtımı ve kolayca monte edilme özellikleri sayesinde dekorasyon ve inşaat alanlarında sıklıkla tercih edilmektedir. Alçıpan monte işleminde bir de yardımcı elemanlar bulunmaktadır. Bunlardan bir tanesi alçıpan profilleridir. Alçıpan profilleri kendi arasında çeşitliiliğe ayrılmaktadır. Alçıpan profili çeşitleri;

  • Alçıpan C Profil 
  • Alçıpan U Profil

daha birçok çeşidi bulunan alçıpan profillerinden genellikle bu iki profil kullanılmaktadır.

Alçıpan Galvanizli C ve U Profili 

Günümüzde pek çok açıdan işimize yarayan alçıpan galvanizli C ve U profiller oldukça kolay bir montaja sahiptir. Görünüm açısında da ortama estetik bir hava katmaktadır. Aynı zamanda iç mekan duvar bölme işlemleri için de kullanılmaktadır. Alçıpan galvanizli C ve U profiller kullanım alanları çok geniş olan malzemelerdir. Farklı yaşam alanların kaplama, dekor, izolasyon gibi işlemlerde kullanılabilmektedir. 

Alçıpan Galvanizli Profil Fiyatları

Alçıpan galvanizli profiller her yaşam ve ihtiyaç alanlarında, hızlı ve kolay montaj sayesinde  sıklıkla tercih edilen bir inşaat malzemesidir. Alçıpan profil fiyatları bazı faktörlerden  kaynaklı değişkenlik göstermektedir. Profillerin monte edilecek alana uygun ölçülerde ve işçilik gibi nedenler fiyatta değişiklik yapmaktadır. Üretimde kullanılan malzemenin yapısı ve farklı modellerde satışa sunulan alçıpan galvanizli bu saydığımız özelliklere göre fiyat farkı da bulunmaktadır.

C Profil Ebatları

Alçıpan galvanizli profil çeşitleri müşterilerin istediği ölçülere ve uygulanan alana uygun ölçülerde isteğe bağlı şekilde üretim yapılmaktadır.Birden fazla farklı ebatlarda üretime sahip alçıpan galvanizli C profillerin genel olarak uzunluğu 3 veya 4 metre olmaktadır. Alçıpan galvanizli C profil ölçüleri, c profili cinsi yüzünden farklılık göstermektedir. Alçıpan galvanizli C profili cinsi şu şekildedir; tavan c profili, duvar c profili şeklinde olmaktadır. Kalınlık olarak ortalama 6 mm ve 18 mm, genişlik olarak ise 120 ve 125 cm arası şeklinde üretim yapılmaktadır.

U Profil Ebatları

Alçıpan galvanizli U profiller genellikle duvarda yapılacak ya da değiştirilecek iç mekan düzeni için kullanılmaktadır. İsteğe bağlı uygulanacak alanın veya müşterinin istediği ölçülerde alçıpan galvanizli U profil üretimi yapılmaktadır. Alçıpan galvanizli U profilleri sayesinde yaşam alanınıza yenilik ve estetik bir görünüm katabilirsiniz. Alçıpan galvanizli U profillerin genel olarak uzunluğu 3 veya 4 metre, kalınlık ise genel olarak ortalama 6 mm ve 18 mm, genişlik olarak ise 120 ve 125 cm arası şeklinde üretim yapılmaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

WhatsApp Destek
💬 Yardım ister misiniz?
Merhaba, 👋
Yardımcı olmamızı ister misiniz?